2011. szeptember 20., kedd

Boston Red Sox

Vasárnap el akartunk menni egy NFL meccsre, de nem jött össze. Kedden este viszont 3 cimborámmal elmentünk a Boston Red Sox baseball csapat meccsére (a Cheers sorozatból Sam Melone csapata!), a Baltimore ellen játszottak. Fél 6 körül vége lett az utolsó megbeszélésnek, gyorsan hazaszaladtunk a szállodába, átöltöztünk és irány a majd' negyvenezer férőhelyes Fenway Park stadion. A metron már nagyon sok szurkoló volt, amint leszálltunk és felértünk a felszínre, letámadtak a jegyüzérek. Sikerült is az egyikkel megalkudni, végül négyen 150 dollárért vettünk jegyet (eredetileg 47USD lett volna egy darab). Egész jó helyünk volt, beláttuk az egész pályát, persze vannak jóval drágább jegyek is, de legalább közel voltunk a pályához, így 1-2 akciót nagyon testközelből élvezhetünk.
A hangulat szuper volt, állandó a jövés-menés, mi is kimentünk WC-re, sörért, hot-dogért. A környezetünkben többekkel szóba elegyedtünk, szokatlan volt nekik a hablatyolásunk :) Kellemes meglepetés volt, hogy ez családi esemény, általában a feleségek, barátnők is elkísérik a fiúkat, de nagyon sokan jönnek gyerekkel. Még egy kisbabát is láttam hordozóban, igazi törzsszurkolót faragnak belőle. Éppen ezért nagyon nem engedik szabadjára a hangulatot, mögöttünk egy srác berúgott és már zavarta a többieket az ordítozásával, kb. 5 perc alatt kiemelték a biztonságiak, onnantól megint nyugi volt.

Három társam közül az egyik srác otthon baseballozott, ő magyarázta a szabályokat, a végére már egészen képben voltunk. A szomszédaink segítettek a kijelző megfejtésében is, szóval most úgy vagyok, hogy jó lenne még ilyen meccset látni. 10 éve Columbusban láttunk egy egyetemi játszmát, az elég unalmas volt, de ez hatalmas show, annak ellenére, hogy majdnem 4 órás volt a játék. NBA meccshez is volt már szerencsém a Madison Square Garden-ben, legközelebb már célzottan egy NFL meccsre koncentrálok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése