2011. szeptember 19., hétfő

JFK es ToT

2002 nyaran voltam utoljara Bostonban. Tobb amerikai utnal felmerult, hogy megallok itt, mert barataink ide koltoztek, azota mar naluk is 3 gyerek van, ha minden jol megy, penteken talalkozom veluk.
Most viszonylag sima utam volt, Parizsbol 8 ora alatt ideert a gep. A csomagom mondjuk a kovetkezo jarattal erkezett, de masnap reggel mar a szallodaban vehettem at. Vasarnap szabadnap, elmentunk a kozeli JFK muzeumba. Kellemes meglepetes volt, kb. 4 orat toltottunk el, megismertuk Kennedy eletenek legfontosabb elemeit, nekem leginkabb a felesege es occse poziciojat, a kubai raketavlasagot es az urkutatasban tett lepeseket bemutato helysegek tetszettek. Egy csomo eredeti dokumentum volt kifuggesztve, pl. beszedek, amikbe Kennedy vagy felesege sajatkezuleg belejavitott, szemelyes feljegyzesek stb.
Este elmentunk egy koncertre, amire a reggelinel foglaltunk jegyet. Az egyik srac egy helyi kiadvanyban atnezte az elo koncerteket es abban a listaban a tegnapi datumra csak ez volt kiirva, a neten megneztunk az egyuttesrol egy videot es megvettuk a jegyeket (a portan kinyomtattak). A Harvard kornyeken volt a klub, sokfele sort csapoltak, amig nem kezdtek, lehetetett meccset nezni a teveben. A zenekar a TOT nevet viseli, Ten out of Tennessee. Nashville-bol jottek, nevukkel ellentetben 11-en voltak, majdnem minden szamot mas enekelt es a hangszereket is szabadon cserelgettek. Kiderult, hogy mar 11 albumuk jelent meg, az idei turnejukon ez az 5-ik allomasuk, nem veletlen, hogy remek hangultot teremtettek. Akit erdekel, keressen ra a youtube-on!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése