2012. december 24., hétfő

Karácsony

Az időjárás nem nagyon befolyásolja a hangulatom, tény, hogy egy tavasszal jó, ha süt a nap, karácsonykor meg fehér a táj. Bár riogattak, hogy idén nem lesz fehér karácsony, nem olvadt még el a hó:

A hó nálunk egyenlő a sporttal, akár hólapátolásról, akár szánkózásról van szó. Idén még egy klassz havas futást is beiktattunk Karesszel és Borival (nekik köszönhetem, hogy megszerettem a futást), tegnap az akkor még puha hóban elfutottunk az Oroszlán szikláig és vissza (7.6 km).
Este még kimentünk a gyerekekkel szánkózni, Bálintot csak röviden húzhattam, utána vagy cipelnem kellett vagy hógolyókkal játszott, amíg a lányok a meredek utcákon csúszkáltak.
Autók szinte egyáltalán nem jártak, ez a csönd maradt ma reggelre is, némi rallyzással öcsémmel elintéztük reggel a bevásárlást mindenkinek, aztán Eszterrel ismét szánkóra pattantunk, van két utcára tőlünk egy kis erdő, hiába koptatták már ki tegnap a pályát, még mindig jeges volt, jól csúszott. 
 
Elég helyet csináltunk a halászlénak, ma már nem tervezünk túl sok mozgást, igaz, egyelőre úgy néz ki, Anyukámékhoz is szánkóval megyünk át (oda jön a Jézuska).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése