2013. április 5., péntek

Kondorosi szigor

Hosszú hónapok óta nem voltam a Kondorosi uszodában, múlt hétvégén megegyeztem a lányokkal, ha felkelnek vasárnap reggel 6-kor, mehetünk (9-kor indult a maláj futam). Felkeltek :)
Történtek változások, pl. az öltözőknél kicserélték a beléptető kapukat, amiket ugyanúgy nem használnak, mint az előzőeket; a lefittyedt korlátokat kikerülve állhatunk Ernő bácsi elé a szekrénykulcsért. Ez a nem használható beléptető rendszer valami hazai perverzió lehet.
A jeggyel együtt karszalagot kapunk (vicces, ahogy a jegyárusító fülke kis lukán a pénztáros arcához kell nyomni öklünket), ami érthetetlen módon nem elég a belépéshez, az öltözőben ugyanúgy be kell mutatni a jegyet/bérletet, mint korábban! Kérdeztem, ennek mi értelme, a válasz az volt, hogy a karszalagot csak bent nézik az úszómesterek. Ehhez tudni kell, hogy az uszodába nem lehet bejutni az öltözők megkerülésével... Ennek a karszalagnak max. nyáron lesz értelme, amikor megnyitják a kinti strandot és ki akarják szűrni a kerítésen belógókat.
Vannak kedvezmények is, olimpiai bajnokok akár gyémánt kártyát is igényelhetnek! Bizony, az olimpiai ezüstérmes lúzerek erről lecsúsztak, tessék a pénztárhoz fáradni a teljes árú jegyért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése