2012. május 26., szombat

kézilabda

Pénteken 12-19 óra közt rendezték a Budaörsi Sportcsarnokban a Németh Helga Kézilabda Utánpótlás Tornát. 2-ik és 3-ik osztályos gyerekek vettek részt a környékről (Budaörs, Törökbálint, Herceghalom), Budapestet a Klébi képviselte 3 csapattal. Kb. 40 csapat, 400 gyerek (el lehet képzelni a hangzavart :), délben kezdték a 2x5 perces meccseket, 6 után fejezték be. A gyerekek hamar feloldódtak az óriási ricsajban, a 3 klébis csapat a bronzmeccsek kivételével nem párhuzamosan játszott, így egymásnak is nagy lelkesedéssel szurkoltak. A kézilabda már ilyen kicsiknél is elég kemény sportág, de bírók és a picit módosított szabályok azért finomítottak rajta, nem történt komolyabb baleset.
 
 
 
Érdekes, hogy a gyerekek mennyire rá tudnak pörögni, most Esztert is elkapta a versenyszellem, izgatottan kurjongatott; a pályán (3 gólpasszt adott) és szurkolóként is nagyon igyekezett. Bár az osztályuk egy különösen jó csapat, egy ilyen esemény csapatépítőként sem utolsó program, le a kalappal a szervezők és a klébis tanárok előtt, akik ezt elintézték, szép gyereknapi ajándék volt!
Voltak fiú, lány és vegyes csapatok, Eszter a 3-ik osztályos vegyes csapatban játszott és harmadik lett, nagyon büszke az érmére :)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése