2013. július 24., szerda

Balatonfüred 2013

Eszter születése óta minden évben tartunk egy családi nyaralást Balatonfüreden szüleimmel, öcsémékkel, idén a nyaralások után egy hosszú hétvégére ugrottunk csak le (július 12-15-ig). Klassz volt, általában kánikulában voltunk itt, most a 28-30 fok és enyhe szél sokkal kellemesebbé tette. Érdekesek a programok és azok változásai is. A lányokra már szinte nem is kell figyelni, azért amikor a vízbe mennek, vagy megyünk velük, vagy valaki a partról figyeli őket. Bálint nincs oda a vízért, kicsit azért hajókázott a gumicsónakban, de kb. ennyi.
Ő is változik, egy ideje már addig főzőcskézik, inkább a járgányaival van elfoglalva, főleg a traktorok a kedvencei. Traktorokat nézünk a Hármashatárhegyi reptér hangárainál, traktort rakunk ki legóból, traktoros mesék a kedvencei. A többiek szeretik Füreden a bringóhintózást (vagy nem tudom, mi ennek a neve), idén Bálintnak is megtetszett, tologattam egy kis gokartban és Eszterrel is voltak egy félórás körön. Rékával volt kisvonatozni is, Réka balatoni programja a szokásos, mindig a legkisebb gyerek határozza meg.
Nekem a Balaton szintén a szokásos, 3 nap alatt kb. 30 km-t futottam, élveztem a hűs (22 fokos) vizet, főleg a futások után. Ahogy a hideg sört és finom kajákat is, szintén a futások után :)
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése