2012. augusztus 15., szerda

Dolce Gusto

Réka kapott szülinapjára egy Dolce Gusto kávéfőző gépet, vettünk hozzá kapásból 5-6 doboz különböző kapszulát. Apró kis gép, megvan a helye a konyhapult sarkában a vízforraló mellett.

Az első adag mindkettőnket meglepett. Én nem kávézom rendszeresen, kizárólag kávéházakban szoktam nagy ritkán itthon és külföldön meginni egy-egy csészével. Na, ez a kapszulás simán hozza a finom kávéházi szintet, már meg is rendeltük a következő szállítmányt.

4 megjegyzés:

  1. Milyeneket vettetek?
    Nekünk is ilyen gép van már lassan 2 éve. Az én kedvenceim: Dolce Gusto, és a Dallmary prodomo. ( ha valaki az igazi presszó kávét keresi az utóbbi pont jó rá.) Jeges kávékhoz az espresso intenso-t főzzük le.

    A jeges tea szerintem nem finom, Gabó vett egy dobozzal, egy hiányzik belőle.Ami nekem még nem ízlik az a Cortado.

    VálaszTörlés
  2. Természetesen Rékának boldog 18. szülinapot :)

    VálaszTörlés
  3. Espresso, Latte macchiato, Latte macchiato caramel (ezt azóta sehol nem látom, hogy árulnák), Latte macchiato vanilla, Capuccino, Cortado.
    A karamellás latte nagyon finom, persze elég édes, kicsit a starbucksos megfelelőjére emlékeztet. A sima latte és a capuccino a kedvenc, szóval inkább a dupla kapszulásak jönnek be. Nekem amúgy a cortado bejött, nagyon tetszik, hogy olyan krémes.

    VálaszTörlés
  4. Akkor elviszem a dobozt Nektek, úgy is megyek majd be jövő hét környékén, max berakom a szobádba.
    A karamellásat ha látom valahol hozok, elvileg lesz még egy utunk Bécsbe a nyáron.
    A Müllerben van még viszonylag jó választék és a Media Marktban is sok kávé van már.

    VálaszTörlés